ARKITEKT-E
 • /
Skaduar
DOMUS SHPK
Prishtinë
Arkitekture
Përshkrimi

DOMUS SH.P.K. me adresë në magjistralen Prishtinë – Ferizaj km i 7 -të përfaqësues ekskluziv i mobiljeve të brendeve italiane fton të gjithë të interesuarit të

APLIKOJNË në pozitën :
ARKITEKT-E (1 vend pune ) – orari i plotë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Realizimin e projekteve te interierit sipas kërkesave përkatëse.
 • Organizon dhe siguron efikasitetin e tërë procesit të punës në fushën profesionale dhe në të gjithë procesin e shërbimit me klient.
 • Prezanton produktet dhe përcjell tërë procesin e shitjes.
 • Mbikqyr realizimin e projektit në teren.
 • Zbaton të gjitha detyrat shtesë dhe obligimet e përcaktuara nga punëdhënësi.

Kriteret për aplikim :

 • Diploma në bachelor apo master ( arkitekturë )
 • Të ketë përvojë pune së paku 1 vit.
 • Të ketë njohuri në Archicad ose Autocad, Microsoft Office.
 • Aftësi në renderim ( e preferuar)
 • Të posedojë patent shofer ( kategoria B)
 • Të ketë fleksibilitet në orarin e punës.
 • Aftësi të mira për të krijuar raport profesional me klientët.
 • Njohuri të gjuhës angleze, e preferuar njohja e gjuhës italiane.

Të interesuarit të dergojnë:

 • Cv-të dhe
 • Portfolion (OBLIGATIVE)

në email adresen: [email protected]

më së largu deri më 28.06.2024

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787