Monter (3), Mjeshter (2), Punëtor për Grryerje (3), Ndihmës punëtor (2)
  • /
Skaduar
N.P.SH Dekori
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

Kompania e Zdruktharise DEKORI po kërkon të plotësojë ekipin e saj me talentë të përkushtuar dhe të motivuar për të ndihmuar në përfaqësimin e vizionit tonë të kreativitetit dhe cilësisë së lartë.

DEKORI, një lider në fushën e zdruktharisë,është në kërkim të kandidatëve për pozitat e mëposhtme:

1x Menaxher
3x Monter
2x Mjeshtër
3x Punëtor për Grryerje
2x Ndihmës punëtorë

Si Menagjer i DEKOR-it, ju do të keni mundësinë të drejtoni dhe koordinoni ekipin tonë drejt arritjes së qëllimeve dhe përparimit të projekteve. Juve do t'ju ofrohet një platformë për të shfaqur aftësitë tuaja udhëheqëse dhe për të kontribuar në rritjen dhe suksesin e kompanisë sonë.

Mjeshtërit do të kenë detyrën e realizimit të prodhimeve me cilësi të lartë dhe inovacion. Me përvojën dhe aftësitë e tyre në fushën e zdruktharise, ata do të sigurojnë që çdo punë të realizohet me profesionalizëm dhe precizion.

dhe Ndihmësit punëtorë do të jenë pjesë e ekipit të përkushtuar për të siguruar që operacionet e ditës së ditur zhvillohen me efikasitet dhe që çdo punë të kryhet me sukses. Ata do të jenë të gatshëm për të mbështetur ekipin në çdo mënyrë të nevojshme.

Monterët do duhet te jene te gatshem qe puna ne teren te jete e perfunduar me perpikri dhe precizitet,bashkpunimi me ekipin dhe sjellja e duhur me klientë.

Grryesit kane pergjegjsi te bejne gati punimet per ngjyrosje duke gerryer dhe zbutur siperfaqet e vrashta.

Në DEKORI, ne vlerësojmë inovacionin, profesionalizmin dhe përkushtimin ndaj cilësisë së lartë. Ne ofrojmë një ambient të frytshëm punësor, mundësi zhvillimi personal dhe profesional, si dhe një ekip punëtor të përkushtuar për të arritur suksesin e përbashkët.

Nëse jeni gati për një sfidë të re dhe të bashkoheni me një ekip të pasionuar për zdruktharine, ju lutemi dërgoni CV-në në adresën tonë të emailit në [email protected] ose telefononi ne +38344/207/968 & 048/207/968 duke specifikuar pozitën për të cilën aplikoni në subjekt.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787