Operatore në linjë prodhimi (1), Punëtor në prodhim (2)
  • /
Skaduar
Fita Plast
Fushë Kosovë
Prodhimtari
Përshkrimi

Fita Plast, fabrikë për prodhimin e amballazheve plastike, shpall konkurs për pozitat:

Operatore në linjë prodhimi (1 Pozitë),
Të ketë njohuri në mirëmbajtjen e makinerive dhe përcjelljen e prodhimit,

Punëtor në prodhim (2 Pozita).

Të interesuarit/at për këto vende pune mund të na kontaktojnë në këtë numër të telefonit: 048558294, ose përmes butonit Apliko këtu.

Apliko këtu

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787