SHITËSE
 • /
2 ditë
CHIPOLINO
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

CHIPOLINO shpall konkurs:

POZITA: SHITËSE

Përshkrim i detyrave të punës:

 • Menaxhimi i klientëve dhe shitja ditore
 • Mirëpritja e konsumatorëve
 • Përgjigje të ankesave/kërkesave të konsumatorëve
 • Mban dycanin të pastër
 • Asiston konsumatorët të gjejnë atë cfarë kërkojnë

Aftësitë e nevojshme:

 • Të jetë e shoqërueshme dhe të ketë aftësi të shkëlqyera në komunikim.
 • Të jetë stabildhe në harmoni me rregullat.
 • Të jetë i gatshëmtë punoj në ekip.
 • Njohja e gjuhës anglezee preferueshme.

Kualiflkimet:

 • Shkollimi i mesëm apo Bachelor
 • Trajnimet shtesëdhe përvoja në shitje kanë përparësi.
 • Të interesurat mund të dërgojne CV ( Resume ) dhe nje fotografi përmes email: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787