Shofer Kamioni Kategoria C, Shitës Ambulantiv
2 ditë
Wellspring Shpk
Gjilan Prishtinë
Shitje Shofer
Përshkrimi

Wellspring Shpk - Ujë Zajqeci shpall konkurs pune për pozitat:

  • Shofer Kamioni Kategoria C - Regjioni i Prishtines,
  • Shitës Ambulantiv - Regjioni i Prishtines.

Përshkrimi i pozitës së punës:

  • Shpërndarës në pikat e caktuara ku është prezent uji i zajqecit.

Të interesuarit mund të kontaktojnë në numrin 043732111.

Orari: 08:00 deri 17:00, E hënë - E Shtune.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787