Kuzhinier, Kamarier
15 ditë
Restaurant Xhidi
Prishtinë
Gastronomi
Përshkrimi

Restaurant Pizzeria "Xhidi", shpall konkurs per:

Kuzhinier me pervoje pune.
Kamarier me pervoje pune.

Vendi i punes: Restaurant "Pizzeria Xhidi" Ulpiane, Prishtine.

Te interesuarit te na kontaktojne ne numer te telefonit: 044 218 143.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787