Punëtor/e - në Call Center (Gjermane, Franceze, Italiane (5)
  • /
2 ditë
Care Free
Vushtrri
Telekomunikim
Përshkrimi

Kompania Care Free, e cila mirret me produkte te automjeteve ne tregun Zvicrran, me adresë në Vushtrri, kurse selia qendore ne Basel te Zvicres, shpall konkurs pune për: Punëtor/e - në Call Center në Gjuhë (Gjermane, Franceze, Italiane), ku kerkohen agjent/e te shkëlqyer (top agjenta), (5 Pozita)

Vendi i punës: Vushtrri.

E obligueshmePervoja e punes ne Call Center.

Kërkesat:

  • Të kenë përvojë pune si agjent i thirrjeve,
  • Njohja e njërës nga këto gjuhë (Gjermane, Franceze, Italiane) e obliguar,
  • Aftësi të mira komunikimi,
  • Të jetë i shkathët,
  • Të ketë aftësi të punës në grup,

Ofrojmë:

  • Pagë konkuruese në treg me bonuse te shkelqyera ,
  • Ambient me pune ekipore, atmosfere fantastike.

Mënyra e aplikimit
Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në e-mail adresën: [email protected] apo të kontaktojnë në numrin e telefonit: +41615153123 (Whats App).

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787