Stilist/e Flokësh (2), Grimer/ e (1), Lash/Brows Specialist/e (1), Nails Artist/e (1)
  • /
4 ditë
HAIR INK
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

Salloni Hair Ink me pikë në Arbëri- Prishtinë, shpall konkurs për:

  • Stilist/e Flokësh -2 Pozita
  • Grimer/ e -1 Pozitë
  • Lash/Brows Specialist/e -1 Pozitë
  • Nails Artist/e -1 Pozitë

Hair Ink me seli edhe në Zvicërr ku ështe i njohur për Hair Extentions me metodën e qepjes ose Flat Weft.

Të njejtën përvojë e kanë sjellur edhe në Prishtinë prandaj të interesuar-at/it ju lutem dërgoni CV në emailin: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787