Serviser per aparat te kafes
 • -
4 ditë
Quaranta
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

Kompania GM Albania L.L.C. e regjistruarne ARBK me numer identifikues 811365750 me qender ne Prishtine , ushtron aktivitetin e saj ne fushen e tregetimit te kafes “Quaranta”, e te produkteve te saj te nje cilesie te larte Italiane, qe eshte per rreth 4 vjet ne tregun e kosoves dhe shtrire ne te gjitha regjionet e saj .Mbeshtetur ne kerkesat e vazhdueshme e zhvilluese te zgjerimit te kompanise GM Albania, kerkojme te rekrutojme specialist ( Serviser) ne fushen e sherbimit tone per produktet e kafes .

Kerkesat dhe kriteret qe duhen plotesuar.

 • Te kete te mbaruar shkollen e mesme
 • Te kete eksperience pune minimalisht 1-5 vjet .
 • Te jete i afte per te kryer servisim kapital dhe te pjesshem te pajisjeve qe perdoren per prodhimin e produktet tona; aparat kafeje,mulli kafeje, aparate te vegjel per prodhim te kafes me kapsula per zyrat, pajisje te tjera si ; aparat per prodhimin e akullit( Produktor) aparat per larjen e gotave e filxhanve etj.
 • Te kete aftesi te mira komunikuese dhe edukate te bashkepunimit dhe te punes ne grup, dhe te jete i sjellshem e te krijoj maredhenie te mira e korrekte me klinetet.
 • Te kete patente per shofer kategoria “ B”

Detyrat dhe pergjegjesit

 • Te kete reputacion ,njohje dhe informacion ,per tregun e produkteve te kafes ,per subjektet tregtare /Bare / Restorante etj, dhe te kryeje me profesionalizem e me korrektese detyrat e tij si serviser ,sherbimet per pastrim te aparateve etj.
 • Te perdori me kujdes dhe administroje paisjet e punes .
 • Te jete person i rregullt, korrekt dhe i degjueshem dhe me deshire per pune
 • Te jete bashkepunues ne grup e te raportoje tek menaxheri per punen e bere cdo dite
 • Do te kete pagese te mire.

(Pagese te kenaqshme ,duke e vleresuar aftesine e eksperiencen tuaj profesionale).

Aplikoni duke derguar CV tuaj ne adresen tone te emailit , [email protected]

Telefon: +38344502182.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787