Ndihmës Punëtor
  • /
8 ditë
Restaurant Univerzal
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

Univerzal Restaurant, shpall konkurs për pozitën:

Ndihmës Punëtor

Kriteret:

  • Te jetë i përgjegjshëm,
  • Mosha 18 - 40 Vjeçar.

Detyrat:

Të ndihmojë në punët në Restaurant.

Orari i punes:
08:00 - 12:00 (paradite).

Të interesuarit të na kontaktojnë në këtë numër të telefonit: +383 45 57 67 67 (vetem ne Viber).

Adresa: Bregu i Diellit, Prishtinë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787