Asistente të shitjës (2)
8 ditë
ADL
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

K O N K U R S

Brendi i mirenjohur turk ADL në lokalin Prishtina Mall fton të gjithe ata që kanë pasion modën dhe profesionalizmin që të i bashkohen ekipit tonë.

ADL hapë konkurs për pozitat :

  • 2 Asistente të shitjës (Full time)

Kualifikimet e kerkuara :

  • Së paku diploma e shkollës së mesme
  • Përvoje pune në fushë të ngjajshme
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi
  • Fleksibilitet, përgjegjshmëri dhe pozitivitet ndaj punës

Përfitimet:

  • Orar fleksibil të punës
  • Ambient dinamik të punës
  • Mundësi të mëdha të rritjes dhe zhvillimit profesional

Aplikimi:

Nëse jeni të interesuar të bëheni pjesë e ekipit të ADL, julutem të dërgoni CV-në tuaj në e-mailin [email protected] vendin dhe pozitën e punës për të cilin aplikoni (ADL, PRISHTINA MALL,ASISTENTE SHITJES) deri me datë 31.07.2024

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787