Teknik i Reklamave
 • /
9 ditë
GRAFX STUDIO SH.P.K.
Prishtinë
Marketing & PR
Përshkrimi

Kompania GRAFX STUDIO shpall konkurs për pozitën: Teknik i Reklamave

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgatitjen dhe montimin e reklamave të jashtme;
 • Pergatitjen dhe montimin e foljeve ngjitëse dhe ceradave;
 • Të respektojë afatin kohor për finalizimin e punës;
 • Të punojë në ekip;
 • Të raportojë për çdo punë të kryer tek mbikqyrësi.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të njoh materialet dhe të ketë aftësi profesionale në montimin e tyre;
 • Të ketë njohuri në sektorin e foljeve, ceradave;
 • Të ketë aftësi të mira organizative, komunikative dhe të menaxhimit të kohës;
 • Të ketë përvojë pune;
 • Të jetë i gatshëm për trajnime të reja;
 • Të posedojë patent shoferin kategoria B.

Orati i punës: E Hënë - E Premte, Prej orës 08:00 - 17:00

Ftohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV në e-mail: [email protected]

Ose na kontaktoni në njërin nga këta numra: +383 44 490 580, +383 44 986 055.

Konkursi do të jetë i hapur nga data 25 Qershor 2024 deri më 25 Korrik 2024.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787