Shitës Ambulantiv (2), Shofer me kategori C 1 & C (3), Merchandiser (4), Menaxher i Shitjes (2), Agjent i shtijes - Komercialist (2)
14 ditë
ARBERIA SHPK
Gjilan Mitrovicë Podujevë Prishtinë
Menaxhment Shitje Shofer Te tjera
Përshkrimi

ARBERIA SHPK

Fabrika e ujit Alpeve

SHPALL

K O N K U R S

SHITËS AMBULANTIV (2 POZITA ) KATEGORIN B (Per shitje te ujit ne Markete me kombi )

Shofer me kategori C 1 & C (3 POZITA) (per shperdarje te mallit me kamion ne teren)

Merchandiser (4 POZITA) (për palim te ujit ne Markete ne qytetet Prishitne, Mitrovice, Gjilan, Podujeve.

Menaxher i Shitjes - Gastronomi ( 2 POZITA ) KATEGORIN B ( Per shitje te ujit ne restoranta)

Agjent i shtijes - Komercialist (2 pozita) KATEGORIN B (Per marjen e porosive ne markete)

Te interesuarit mund të aplikojnë per keto pozita personalisht në zyret tona në ZONË INDUSTRIALA PRAPA ETC-S, Prishtinë ose përmes emailit: [email protected]

Verejtje: CV duhet te jete me foto

Konkursi është i hapur nga data 25.06.2024 deri 30.07.2024.

Kontakt-viber +383 44-739-333

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787