Nail Artist
  • /
10 ditë
SIBELLA'S BEAUTY
Prishtinë
Shërbime per kliente
Përshkrimi

"Sibella's Beauty" Shpall konkurs per poziten:

  • Punëtore me pervojë pune në Estetikë (Punësimi është i menjëhershëm)

Page atraktive (me marrëveshje)

Kandiatet duhet të kenë përvoje punë në fushën e Estetikes, e në vecanti për:

  • Thonje dhe Depilim

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë duke kontaktuar në numrin +38349113366

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787