Mjeshtër për PVC dhe Alumin
  • /
Skaduar
Real Plast
Istog
Prodhimtari
Përshkrimi

Real Plast, shpall konkurs për pozitën:

Mjeshtër për prodhimin e dyerve dhe dritareve të plastikes dhe aluminit.

Kandidatët duhet të kenë përvojë pune.

Të interesuarit për këtë pozitë pune, mund të na kontaktojne në ketë numër të telefonit: 044695550.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787