SERVISER TË PAISJEVE ELEKTRONIKE (3), PRAKTIKANT SERVISER (2)
 • /
10 ditë
RROTA Smart Electronics
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

RROTA Smart Electronics me seli në Fushë Kosovë, si kompani inovative në fushën e micromobility dhe produkteve smart, për nevoja të kompanisë shpall:

KONKURS PUNE

SERVISER TË PAISJEVE ELEKTRONIKE - 3 POZITA

(Montim / demontim të pjesëve rezervë)

PRAKTIKANT SERVISER – 2 POZITA

Kushtet:

 • Përvoja e punës në servisim të paisjeve elektronike – së paku 1 vit (pranohen edhe aplikimet pa përvojë pune si praktikant ose fillestar në fushën e servisimit)
 • Shkolla e mesme e përfunduar (obligative)
 • Fakulteti nga fusha e Mekatronikës konsiderohet përparësi
 • Njohuri të produkteve të brendit Rrota
 • Njohuri në mekanikë dhe komponente përbërëse të paisjeve elektronike kryesisht nga ato të brendit Rrota (trotinet elektrik, skuter elektrik, bicikleta elektrike etj,)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Pranimin e paisjeve në servis dhe identifikimin e tyre
 • Regjistrimin në sistem dhe evidentimin e prishjeve
 • Ndërrimin e pjesëve sipas urdhëresës së serviserit kryesor
 • Montim/demontim të pjesëve rezerve
 • Ndjekjen e kurseve të ndryshme sipas kërkesës

Për më shumë, Na ndiqni në rrjetet sociale @ rrota smart electronics

Më shumë info kontakto ËhatsApp +38345204208

Aplikimi:

Dërgo CV në [email protected]
Afati i fundit për aplikim: 26.07.2024

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787