Kimist
 • /
11 ditë
HAPPY SH.P.K
Lipjan
Te tjera
Përshkrimi

Kompania 𝗛𝗮𝗽𝗽𝘆 𝗦𝗵.𝗽.𝗸, e cila merret me prodhimin e letrave të lagura dhe detergjentëve, shpall konkurs pune për pozitën:

1 Kimist

Përgjegjësit:

 • Monitorim i proceseve kimike,
 • Testimi i përbërësve, analiza e produkteve për të garantuar cilësinë,
 • Zhvillimin e protokollove të sigurisë për manipulimin e substancave kimike,
 • Përgatitja e solucioneve të ndryshme, preparate dhe likuideve të ndryshme,
 • Dokumentimi dhe raportimi i proceseve dhe rezultateve tek udhëheqësi,
 • Organizon ekipen punuese dhe siguron mbarëvajtjen e proceseve,
 • Punë të tjera me kërkesë të menaxhmentit.

Kualifikimet:

 • Diploma e mesme ose e lartë në Kimi ose një degë të ngjashme shkencore (si Biokimia, Kimia Analitike, Kimi Industriale, etj.).
 • Grada më e lartë shkencore (MSc ose PhD) ka përparësi
 • Përvojë të punës në industri ose të ngjajshme

Aftësitë:

 • Aftësi për të kryer analiza kimike të ndryshme përmes metodave të ndryshme laboratorike.
 • Njohuri të thellë për instrumente dhe pajisje laboratorike,
 • Aftësi për të përpunuar dhe interpretuar të dhënat laboratorike me aftësi të larta analitike.
 • Aftësi për të përpiluar raporte të detajuara të analizave dhe për të ofruar rekomandime për përmirësimin e proceseve.
 • Aftësi për të komunikuar efektivisht me ekipin dhe menaxhmentin në lidhje me rezultatet e analizave dhe rekomandimet për përmirësim.

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes email-it [email protected]

Vendi: Konjuh, Lipjan

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787