Kamarier/e 4, Goter/e 4, Aparatis/e 2, Ndihmës/e kuzhinier/e 2
11 ditë
Morena bar
Prishtinë
Gastronomi
Përshkrimi

Morena bar shpallë konkurs për këto pozita

  • Kamarier/e 4,
  • Goter/e 4,
  • Aparatis/e 2,
  • Ndihmës/e kuzhinier/e 2.

Të interesuarit mund të kontaktojnë në numrin e telefonit: 044/286/802

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787