Junior Graphic Designer
  • /
Skaduar
Ignite Ads LLC
Prishtinë
Dizajn Grafik
Përshkrimi

Kompania “Ignite Ads” LLC, me seli në Prishtinë e cila merret me marketing digjital, kërkon një punëtor/e për pozitën “Junior Graphic Designer”.

Për të aplikuar kërkohet një portfolio që përfshin edukimin dhe punën profesionale në këtë email: [email protected], deri me datën 10.07.2024.

Kandidatët për të cilët mendohet se i plotësojnë kërkesat e punës së kompanisë, do të ftohen për intervistë. Për më shumë sqarime, mund të thirrni në numrin: 045/504 686.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787