OPERTATOR I MBIKËQYRJES ELEKTRONIKE (5)
9 ditë
KING SECURITY
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

Kompania e sigurimit “KING SECURITY” shpallë konkurs për vende të lira pune me mundësi punësimi të menjëhershëm.

Pozita: OPERTATOR I MBIKËQYRJES ELEKTRONIKE (5 Pozita)
Lokacioni: Prishtinë,
Kualifikimet e kërkuara:
-Diplomën e shkollës së mesme
-Çertifikata nga policia që nuk jeni në hetime
-Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 08:00 deri 16:00 në zyret e kompanisë, adresa: Rr.Garibaldi nr.7/5 (përballë parkingut të Grandit). Prishtinë,ose dergoni CV-në me fotografi në e-mail adresën: [email protected] .

Të gjithë aplikuesit të cilët i plotësojnë kushtet,do të ftohen në intervistë pas aplikimit.

Data e fundit për aplikim është 25.07.2024,ora 16:00!

Me ju në çdo kohë, KING Security

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787