Pranues Parkingu (2)
 • /
15 ditë
SIXT RENT A CAR
Fushë Kosovë
Te tjera
Përshkrimi

Sixt Rent a Car me adresë në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës shpall konkurs për:

 • 2 Pranues Parkingu

Detyrat dhe Përgjegjësitë kryesore

 • Ju jeni përgjegjës për përgatitjen, shërbimin dhe sigurimin që automjetet janë në një standard të lartë kur dorzohen te klienti
 • Sigurimi i dorëzimit dhe pranimit te automjeteve nga klientat.
 • Mbledhja dhe shpërndarja e automjeteve brenda parkigut të aeroportit dhe vende të tjera
 • Mbajtja e një marrëdhënie të mirë dhe profesionale me klientët
 • Ofrimi aktiv i një niveli të lartë shërbimi ndaj klientit
 • Sigurohuni që çdo dëmtim i automjetit të raportohet dhe të njoftohen pergjegjesit
 • Furnizimi me karburant i automjeteve kur kërkohet

Cilësitë tuaja

 • Ju jeni në gjendje të punoni mirë nën presion si në mënyrë të pavarur ashtu edhe brenda një ekipi
 • Patent shoferi të vlefshme.
 • Përvoja e mëparshme ne marrjen me qira te automjeteve do të ishte një avantazh, por jo thelbësor

Benefitet

 • Kontrate pune sipas ligjeve ne fuqi.
 • Pagesa permes Bankes
 • Pagesa e kontributeve sipas ligjeve ne fuqi
 • Paga bruto 442.56 EUR + ushqimi

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-te e tyre dhe referencat mund ti dergojn ne email adresen [email protected] dhe shenoni poziten qe aplikon: Pranues Parkingu.

Afati i dorëzimit të CV është data 31.07.2024

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787