.NET Developer
18 ditë
KANUN SH.P.K.
Prishtinë
Informatike
Përshkrimi

New York based FinTech company committed to revolutionizing bond analytics is seeking entrepreneurial software developers. Our solutions currently target the $6 trillion mortgage-backed securities (“MBS”) market and offer single security and portfolio valuations, risk measures, diagnostics, and big data tools.

1x .NET Developer

Candidates need to have:
Only candidates with 3+ years of experience will be considered.

Skills & Experience

  • Expert C# knowledge with .NET Core,
  • Python knowledge,
  • Knowledge of building API's,
  • Have working knowledge of SQL Server, MySQL,
  • Familiarity with code versioning tools such as Git,
  • Knowledge of AWS, DynamoDB are pluses,
  • Demonstrate skill for performance optimization,
  • Excellent interpersonal and communication skills,
  • Excellent problem-solving skills,
  • Ability to work in a fast-paced work environment

Interested candidates must submit their CV's at [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787