Mekanik (2), Praktikant (2)
  • /
18 ditë
NAIMI SHPK
Fushë Kosovë
Auto Mekanik Praktikë
Përshkrimi

Auto Pjesë & Servis NAIMI, shpall konkurs per:

Mekanik (2 Pozita)

Pagesa: 1300 Euro.

Po ashtu kerkojmë edhe Praktikant me pagesë (2 Pozita).

Kërkohet njohuri me kompjuter.

Vendi i punës: Sllatinë e Madhe, Fushë Kosovë.

Telefonat për kontakt:

+383 (44) 101111

+383 (49) 101111

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787