Operator i/e shitjes ne Pompe (5), Arkatar/e në market (7)
 • 038 755 755
19 ditë
IP KOS SHPK
Ferizaj Fushë Kosovë Lipjan Obiliq Podujevë Prishtinë Viti
Arkë Shitje Te tjera
Përshkrimi

“IP-KOS” sh.p.k. me numër unik identifikues: 810834673 me adresë në: Rr. Pennsylvania Nr. 41 (Marigona Residence), Graqanicë 10000, Republika e Kosovës, me datë: 04/07/2024 shpall:

K O N K U R S PUNE

 • Operator i/e shitjes ne Pompe
 • Lokacioni: Obiliq, Prishtinë, Fushë Kosovë
 • Lipjan, Viti.

Përshkrimi i pozitës per Operator

 • Operator i/e shitjes ne Pompe do të jetë përgjegjës për shërbimin e klientëve;
 • Mbravjtjen e punës në pikën shitëse, lëvizjen dhe rendin e klienteve;
 • Të sigurohet që të gjitha hapësirat ku zhvillohet puna të jëtë e pastër;
 • Kryen edhe punë tjera sipas kërkesave të menaxherit të drejtpërdrejtë;

Përshkrimi i pozitës:

 • Arkatar/e në market;
 • Lokacioni: Podujevë, Obiliq, Prishtinë, Fushë Kosovë
 • Lipjan, Ferizaj, Viti.

Kushtet e punës

 • Pagë atraktive, sigurim shëndetësor, orari i punës dhe pushimet sipas legjislacionit në fuqi
 • Arkatar/e në market është përgjegjës për mbarëvajtjen e punës në marketin e pikës shitëse;
 • Do të jetë përgjegjës për furnizimin me produkte dhe rregullimin e rafteve;
 • Raportimin e saktë të shitjeve;

Kualifikimet Arsimore dhe Profesionale për pozitën Arkatar/e në market

 • Të ketë të përfunduar së paku shkollën e mesme apo të lartë;
 • Përparësi do të kenë kandidatët të cilët kanë përvoje pune;

Mënyra e Aplikimit:
Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëcekura mundë të aplikojnë:

Duke plotësuar formularin për aplikim i cili gjendet në linkun e më poshtëm

 • Apo duke dërguar të dhënat personale (Emri mbiemri, nr kontaktues, datlindja, lokacioni) në pikën më të afërt të IP Petrol:
 • Në Facebook “IP Petrol” :
 • Në viber përmes numrit +383 49 933 310:
 • Për Arkatar/e në market & Operator i/e në shitjes:
 • https://forms.gle/ZPQ5PGLq4n7pDsd26

Konkursi është i hapur deri më dt. 04-08-2024

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787