Bellboy (2)
Skaduar
Emerald Hotel
Prishtinë
Gastronomi
Përshkrimi

Prishtinë

Shikime1

Emerald Hotel, shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës për pozitën.

"Bellboy2 Pozita.

Ju lutemi qe te cekni poziten per te cilen aplikoni.

Te interesuarat te aplikojne permes emailit: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787