Analist Kreditor (4), Praktikant (4)
Skaduar
BiCredit
Ferizaj Gjilan Lipjan Prishtinë
Praktikë Te tjera
Përshkrimi

KONKURS PËR VENDE TË LIRA PUNE

IFJB BiCredit Shpall konkurs për plotësimin e vendit të punës ne degen e Prishtine, Ferizaj ,Lipjan dhe Gjilan:

 1. Analist Kreditor - Prishtine, Ferizaj, Lipjan dhe Gjilan
 2. Praktikant - Prishtine, Ferizaj, Lipjan dhe Gjilan

1) ANALIST KREDITOR

PËRGJEGJËSITË :

 • Të identikojë klientët potencial për kreditë përmes promovimit të ofertës kreditore,
 • Analiza e kërkesave kreditore, prezantimi i tyre në komitetin kreditor dhe vlerësimi i kolateralit,
 • Përgatitja e dokumentacionit të nevojshëm për dhënien e kredive, analizimi dhe pregaditja e pasqyrave financiare
 • Të menaxhojë në mënyrë cilësore kualitetin e portfolios për klientët
 • Të ndërtojë relacione afatgjate dhe profesionale me klientë dhe të prezantojë Institucionin në treg, në përputhje me politikat dhe procedurat e tij
 • Punë të tjera administrative të ndërlidhura me kredi-dhënien.

KUALIFIKIMET:

 • Diplomë universiteti;
 • Eksperienc e punës në Institucionet Financiare
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese
 • Aftësi të mira analitike dhe organizative
 • Të jetë dinamik, fleksibil, kreativ dhe i gatshëm për punë në ekip
 • Njohuri të mira të punës me kompjuter
 • Të posedoj patentë shofer për kategorinë B

2) PRAKTIKANT

Kriteret për aplikim:

 • Studentë të Fakultetit Ekonomik ose Administrim biznesi,
 • Kandidatët me aftësi të mira të komunikimit.
 • Të kenë perkushtim dhe interesim për të mësuar
 • Të jenë fleskibil, kreativ dhe të gatshëm për punë në ekip

Afati i aplikimit është deri më datë 12.07.2024 ora 16:30.

Kandidatet e interesuar mund te aplikojne duke derguar CV në [email protected], ju lutem shkruani poziten per te cilen jeni duke aplikuar.

Vetëm kandidatët të cilët hyjnë në rrethin e ngushtë do të ftohen për procedura të mëtutjeshme.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787