Front End Developer
  • -
19 ditë
Bora Creative
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

Front End developer, implementimi i dizajeve nga Adobe XD ose Figma ose PNG ne HTML funksional, per web - implementimi ne CMS pas trajnimit adekuat

Kërkesat
Njohuri të mira në HTML, CSS Javascript (responisve / fluid HTML) dhe njohuri bazike në PHP. Njohuri bazike ne Adobe XD ose Figma.

Përgjegjësitë
Front End developer, implementimi i dizajeve nga Adobe XD ose PNG ne Html

Kualifikimet e preferuara
Njohuri të mira në HTML CSS Javascript dhe njohuri bazike në PHP, kualifikimi nuk ka rendesi
Puna mund te behet nga shtepia, trajnimi behet ne zyre. Paga 500 euro - fillimisht ju duhet te demostroni njohurite e juaja per kete pune. Ne ju trajnojme se si ti implementoni dizajnet ne CMS tone.

Përshkrim i kompanisë
Biznes individual, Arben Lezi dizajner dhe programer. Zhvillim i web sajteve dhe aplikacioneve

APLIKO KETU

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787