Zyrtar/e Financiar/e
20 ditë
Kuvilab
Prishtinë
Financa
Përshkrimi

Kuvilab, në Prishtinë, shpall konkurs për:

Zyrtar/e Financiar/e

Detyrat:

  • Të regjistrojë Faturat e Blerjes, Dokumentet Unike Doganore dhe Shitjet;
  • Të regjistrojë shpenzimet operative, qiranë, pagat, zhvlerësimet, nota kreditori, nota debitori;
  • Të përgatisë dhe të monitorojë lëvizjet e mallrave në njësitë organizative;
  • Të regjistrojë ekstraktet bankare dhe mandatet e Pagesave/Arkëtimeve;
  • Të bëjë barazimet e kartelave financiare klient-furnitor.

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes email: [email protected] ose +38349474848.

Adresa: Bardhosh, Prishtine.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787