THIRRJE PËR EKSPERT
4 ditë
Solidar Suisse in Kosovo
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

THIRRJE PËR EKSPERT

Solidar Suisse SEE është ne kërkim të një eksperti për vlerësimin e saktë të çmimit të veturës të cilën e ka në shitje.

Vlerësuesi duhet të ketë:

  • Arsimim të lartë në fusha të lidhura, si ekonomia, financat, ose inxhinieria.
  • Përvoja praktike në vlerësimin e pasurive të paluajtshme, automjeteve, ose aseteve të tjera është thelbësore.
  • Të ketë njohuri të thelluara për tregun e automjeteve, përfshirë trendët e çmimeve, kërkesën dhe ofertën, dhe faktorët që ndikojnë në vlerën e automjeteve.
  • Aftësia për të analizuar të dhënat dhe për të përdorur metoda të ndryshme vlerësimi
  • Të ndjekë standardet etike dhe profesionale, duke siguruar që vlerësimet të jenë të paanshme dhe të bazuara në fakte.
  • Aftësi për të komunikuar qartë dhe në mënyrë efektive rezultatet e vlerësimit

Ju lutem kontaktoni për më shumë informacione ose për të caktuar një takim për vlerësimin e veturës para datës së caktuar me poshtë. Faleminderit!

Afati për caktimin e çmimit të veturës është 20.07.2024

Kontakti[email protected] dhe [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787