Patronist/e
  • /
23 ditë
Handmade Dresses Oslo
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

Handmade Dresses Oslo, shpall konkurs per poziten:

Patronist/e (1 Pozitë).

Kriteret:

  • Përvojë pune 1 vit e tutje,
  • Të kryejë prerje të ndryshme me vegla të ndryshme profesionale si: prerje me gërshërë, prerje me disk rrotullues apo edhe me mjete tjera profesionale.
  • Të përdor tabelat e përmasave,
  • Të bëjë përshtatjen e ndryshimeve sipas formave trupore,
  • Të bëjë zgjerimin e patronave bazë për fustana dhe të bëjë kontrollimin e tyre,

Ofrojmë:

  • Pagë shumë të kënaqësh,e,
  • Ambient fantastik të punës.

Të dhënat mund të dërgohen në email [email protected] ose përmes telefonit: +383 46 10 77 33 (Whats App & Viber).

Afati i fundit për aplikim 08 Gusht 2024.

Adresa: Arberi, Prishtine.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787