Program Administrator – IWRM Policy and Governance Specialist
  • /
14 ditë
SKAT
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

Job Opportunity: Program Administrator – IWRM Policy and Governance Specialist

Skat Consulting Ltd / IWRM-Kosovo Program invite interested candidates to apply for the position of Program Administrator: IWRM Policy and Governance Specialist.

How to Apply:
Submit your application to: [email protected]

Application Deadline:
30 July 2024

For More Information:
Please visit the following link for detailed Terms of Reference: https://skat.ch/wp-content/uploads/2024/07/TOR_Program-Administrator-IWRM-Policy-and-Governance-Specialist.pdf

Skat Consulting Ltd. encourages applications from all qualified individuals, regardless of gender, nationality, culture, religious and ethnic backgrounds. All applications will be handled confidentially.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787