Ndihmës kuzhine (m/f/d)
4 ditë
BEAR SANCTUARY/VIER PFOTEN Kosova
Prishtinë
Gastronomi
Përshkrimi

Ndihmës kuzhine (m/f/d)

Orar të plotë / 40 orë në javë / Fshati Mramor, Prishtinë, Kosovë

FOUR PAWS është organizatë globale e mirëqenies së kafshëve, për kafshët të cilat janë nën ndikimin e drejtpërdrejtë të njeriut, e cila zbulon vuajtjet, shpëton kafshët në nevojë dhe i mbron ato. Zbuloni më shumë rreth fushatave dhe projekteve tona të qëndrueshme në www.four-paws.org

Dëshironi të kontribuoni për diçka domethënëse dhe të punoni me ne përgjatë misionit tonë? Ky është shansi juaj. Ne po kërkojmë njerëz të përkushtuar për të pasuruar në ekipin tonë.

Kontributi juaj do të jetë

 • Përgatitjen e mjeteve të nevojshme për të punuar në kuzhinë
 • Kontrollon cilësinë e ushqimit dhe datën e skadencës
 • Ruajtja e një niveli të lartë të pastërtisë së ambienteve të kuzhinës
 • Siguron që zona e kuzhinës, pajisjet dhe enët të mbahen të pastra
 • Ndihmon kuzhinierët dhe ndihmes kuzhinerët në përgatitjen dhe gatimin e pjatave për shërbim.
 • Vjelja e bimëve dhe perimeve të freskëta nga kopshti i strehimores, për kuzhinë
 • Ndihmon në kontrollin e cilësisë së produkteve ushqimore dhe kontrollimin e datave të skadencës
 • Sigurimi i freskisë së produkteve ushqimore nëpërmjet ruajtjes dhe ftohjes së duhur
 • Ndihmon kuzhinierët në përgatitjen e pjatave të nxehta dhe të ftohta
 • Përdorimi i matjeve/peshave të duhura të produkteve për të siguruar efektivitetin e kostos
 • Pastrim ditor i ambienteve të punës, pajisjeve të kuzhinës
 • Pastrimi i enëve
 • Ruajtja e inventarit të duhur të ushqimit dhe furnizimeve
 • Përdorimi i sigurt i pajisjeve të kuzhinës, përdorimi i pajisjeve elektrike dhe mekanike
 • Përdorimi i pjatalarëses duke ruajtur temperaturën e duhur

Profili i kërkuar

 • Eksperiencë e mëparshme pune si ndihmës kuzhine
 • Kualifikim përkatës ose përvojë pune e dëshmuar
 • Aftësia e komunikimit verbal dhe të shkruar në anglisht është një plus
 • Patentë shoferi është një plus
 • Aftësi të forta drejtuese dhe bashkëpunimi
 • Afinitet i madh me mirëqenien e kafshëve, vizionin dhe misionin FOUR PAWS

Oferta jonë përfshin

 • Mundësinë për të kontribuar vërtet në mirëqenien globale të kafshëve
 • Një ekip shumëkombësh me frymën e të qenit ONE FOUR PAWS

FOUR PAWS është e përkushtuar për një botë në të cilën njerëzit i trajtojnë kafshët me respekt, ndjeshmëri dhe mirëkuptim, dhe beson në të njëjtat vlera për njerëzit: ne inkurajojmë fuqimisht kandidatët me prejardhje të ndryshme dhe përvoja të jetuara të aplikojnë ndërsa mirëpresim të gjithë ata që duan të mbështesin misionin tonë. Ju lutemi kontaktoni [email protected] nëse keni nevojë për ndihmë për të aplikuar në këtë pozitë.

Bëhuni pjesë e një kauze të mirë dhe aplikoni për sfidën tuaj të radhës profesionale me CV-në tuaj

Znj. Fitore Berisha

Menaxhere e Financave dhe Administrates PYLLI I ARINJVE Prishtina

Email: [email protected]

Ftohen të gjithë të interesuarit të paraqesin aplikimet e tyre për këtë pozitë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787