Konsulentë/e të Shitjes, Depoist
 • /
25 ditë
Peugeot
Prishtinë
Depo Shitje
Përshkrimi

MERCOM COMPANY / PEUGEOT KOSOVA

1X Konsulentë/e të Shitjes

1X Depoist

Konsulentë/e shitjes

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të bëjë prezantimin e veturave;
 • Të ndërtojë raporte me klientët ekzistues dhe ata potencial;
 • Të komunikoj përmes email apo telefonit me klientët potencial;
 • Të përpiloj oferta në bazë të kërkesave të klientëve;
 • Të kryej procedurat e shitjes së veturave;
 • Të analizojë nevojat e tregut;
 • Të mirëmbajë dokumentacionin e shitjes dhe mbikëqyrë sistemin e shitjes;
 • Të bëjë prezantim në baza mujore për rezultate e shitjes;

Kualifikimet:

 • Të ketë përvojë në shitje (e preferueshme përvoja në shitje të veturave);
 • Të ketë njohuri të veturave;
 • E preferueshme të ketë Diplomë Universitare në: Menaxhment, Ekonomik apo të ngashme.;
 • Shkathtësi të mira në përdorimin e MS Office;
 • Njohja e gjuhës angleze (e domosdoshme);
 • Të ketë aftësi negociuese dhe komunikuese;
 • Të jetë në gjendje të punojë në grup;
 • Të jetë në gjendje të punoj nën presion;
 • Të posedoj Patent shofer (Kategoria B) e domosdoshme.

Përgjegjës i Depos

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mirëmbajtja dhe organizimi i Depos;
 • Përgjegjës për stokun dhe inventarin në Depo;
 • Regjistrimi i stokut në Depo;
 • Përgatitja e porosisë për transport;
 • Përgaditja dhe kontrollimi i dokumentacionit lidhur me transportin;
 • Përgjegjës për pranimin, ngarkimin dhe shkarkimin e mallit;
 • Komunikimi ditor me përgjegjësit e servisit dhe pjesën e pranimit;
 • Komunikimi me depon qendrore në baza të rregullta;
 • Raportimi në bazë javore/mujore/vjetore për aktivitetet në depo.

Kualifikimet:

 • Të ketë përvojë në menaxhimin e depos (e preferueshme përvoja në sektorin e autoindustrisë);
 • Të ketë aftësi të mira organizimi, komunikimi dhe sistemimi;
 • Shkathtësi të mira në përdorimin e MS Office;
 • Njohja e gjuhës angleze (e domosdoshme);
 • Të posedoj Patent shofer (Kategoria B) e domosdoshme.

Aplikimi bëhet duke dërguar CV-në tuaj dhe dokumentacionin tjetër në lidhje me kualifikimin dhe përvojën e punës, në e-mail adresën: [email protected]

Në subjekt shenoni pozitën për të cilën aplikoni.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787