Back Office/Deutsch- 20 pozita
  • +383 (0) 38 406 700
  • hr@evrotarget.com
35 ditë
Evrotarget
1
Full Time
Prishtinë
Call Center Shërbime juridike
Banner
Përshkrimi

Nëse njeh gjuhën gjermane, apliko tani dhe bëhu pjesë e një ekipi profesional dhe bashkëpunues.
 

Detyrat dhe përgjegjësitë

• Pranimi dhe kontrollimi i kërkesave (Anfragen) dhe telefonatave të klientëve,
 

• Hulumtimii tregut internacional,

• Analiza e ofertave sipas kritereve dhe kushteve të definuara,

• Ofrimi i informacioneve të mëtejshme në lidhje me artikullin/produktin e porositur,

• Blerja e mallit dhe përcjellja e datës së dorëzimit,

• Sqarimi i ankesave të faturave nga klienti,

• Përpunimi i email-ave,

• Pjesëmarrja dhe kontributi në projekte të ndryshme brenda departamentit, sipas nevojës


 

Profili i kërkuar
 

• Shkollim i lartë
 

• Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës gjermane në të folur dhe të shkruar.

• Shkathtësi në përdorimin e paketës MS Office

• Shkathësi analitike dhe pune sistematike

• Aftësi të mira komunikuese, iniciative, gatishmëri për avancim dhe teamplayer

• Fleksibil dhe i gatshëm për marrje të përgjegjësisë

Çfarë ofrojmë ne?

• Pagë të lartë 
 

• Kontratë afatëgjatë dhe punë të sigurtë

• Mundësi për ngritje në karrierë

• Sigurim shëndetësor

• Ekip bashkëpunues

• Trajnime të ndryshme

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !