Vende të lira pune
  • +38345277011
14 ditë
Liri Prizren
3
Full Time
Prizren
Administrate Shitje
Banner
Përshkrimi

KONKURS

Fabrika Konditorike Liri me seli në Prizren shpall konkurs për vende të lira të punës.

Fabrika Liri kërkon të punësoj:  

Punëtorë meshkuj dhe Punëtore femra në prodhim.
Agjent tregtarë (Komerciale)
Administratore
Merchendajzer/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të jetë i shkathët,
  • Të punoj në grup dhe
  • Të jetë i motivuar për punë.

Ne ofrojmë:

  • Kushte të mira të punës,
  • Transport dhe ushqim,
  • Sigurim ne aksidente,trajnime ne pune,
  • Kontratë afatgjate dhe
  • Pagë atraktive.

Për të aplikuar duhet të paraqiteni personalisht në zyret tona të cilat gjenden në Prizren në rrugën Ukë Bytyqi pa numër, ku do ti nënshtroheni një interviste të shkurtër dhe do të plotësoni aplikacionin e punës.
Nr i telefonit per kontakt: +38345277011

Fabrika Konditorike “Liri” Prizren

Afati për aplikim deri në përmbushjen e numrit.

Tagged as: Administratore, agjent tregtar, Komercial, LIRI, Merchendizer, prizren, Vende Pune

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000