Vende te lira pune (20)
 • 038/222-917
13 ditë
Syri Group
20
Full Time
Prishtinë
Sigurim Fizik
350.00 €
Banner
Përshkrimi

“Syri Group” SH.P.K është kompani private profesionale e sigurimit fizik, e licencuar për shërbime të sigurimit fizik dhe elektronik

Në kuadër të zgjerimit të veprimtarisë “Syri Group” Sh.p.k. shpall konkurs për këto vende pune:

 • Menaxher i sigurimit; 3 vende
 • Patrullë / ekipë intervenuese: 10 vende pune
 • Baziste: 7 vende pune
 • Prishtinë 20 vende të lira

Kushtet që duhet plotësuar për aplikim për pozitën patrullë / ekipë intervenuese:

 • Vërtetimin nga Policia për verifikim të kaluarës kriminale (kopje)
 • Vërtetimin nga Gjykata (kopje)
 • Certifikatën mjekësore (kopje)
 • Certifikatën e trajnimit themelor për menaxher të sigurimit (kopje)
 • Licencën e punës nga Ministria e Punëve të Brendshme (kopje)
 • Referenca të ndryshme të punëve të më hershme (kopje)

Kushtet që duhet plotësuar për aplikim për pozitën patrullë / ekipë intervenuese:

 • Vërtetimin nga Policia për verifikim të kaluarës kriminale (kopje)
 • Vërtetimin nga Gjykata (kopje)
 • Certifikatën mjekësore (kopje)
 • Certifikatën e trajnimit themelor për roje sigurimi (kopje)
 • Licencën e punës nga Ministria e Punëve të Brendshme (kopje)
 • Referenca të ndryshme të punëve të më hershme (kopje)

Paga bazë për këtë pozitë është 350.00 euro (bruto)

Kushtet që duhet plotësuar për aplikim për pozitën baziste:

 • Vërtetimin nga Policia për verifikim të kaluarës kriminale (kopje)
 • Vërtetimin nga Gjykata (kopje)
 • Certifikatën mjekësore (kopje)
 • Vërtetimin nga Qendra për Punë Sociale (kopje)
 • Certifikatën e trajnimit themelor për Operator të Mbikqyrjës Elektronike (kopje)
 • Licencën e punës nga Ministria e Punëve të Brendshme (kopje)
 • Referenca të ndryshme të punëve të më hershme (kopje)

Paga bazë për këtë pozitë është 350.00 euro (bruto)

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me dokumentet përkatëse në e-mailin:
syrigroup@hotmail.com 
Ju lutem të bashkëngjitni edhe numrin e telefonit mobil, si dhe referencat e punëve paraprake nëse i posedoni.

“Syri Group” sh.p.k.

Rruga: “Isa Kastrati”. p.n. Prishtinë

www.syrigroup.com
tel: 038/222-917
​syrigroup@hotmail.com 

Tagged as: Baziste, ekipe intervenuese, menaxher, patrulle, prishtine, sigurim, Syri Group

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000