Roje Fizike (3)
  • +38344528000
10 ditë
Delta Security
1
Full Time
Pejë
Banner
Përshkrimi

Mundësi e mirë punësimi, me kushte të mira të punës dhe pagë konkuruese në treg!

Delta Security – Kompani Profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë në Republikën e Kosovës që nga viti 2006,

SHPALL KONKURS

Pozita:                         ROJE FIZIKE (PUNËTOR TË SIGURIMIT THEMELOR)

Vende të lira pune:    3 POZITA

Vendi i Punës:            PEJË

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

  • Të posedojnë Licencë valide si Punëtor të Sigurimit Themelor,
  • Të kenë të përfunduar së paku shkollimin e ulët (shkollën fillore),
  • Mos të jenë të dënuar apo të ndjekur penalisht.

ORARI I PUNËS

  • Tetë (8) orë në ditë.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë:

  1. Fizikisht në zyrën qendrore të Delta Security sh.p.k., në adresën: rr. Enver Maloku nr.108/1, Bregu i Diellit (ngjitur me objektin furra qerimi 1), kati 4, Prishtinë, apo
  2. Përmes postes elektronike, duke dërguar CV-në në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz 

Afati për aplikim mbetet i hapur deri më 18.05.2022, çdo ditë pune nga ora 09:00 deri në ora 17:00!

Ju mirëpresim!

Tagged as: Delta Security, Fizike, peje, Roje, sigurim

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000