Vende të lira të punës (8)
  • +383 49 41 33 00
9 ditë
Enteri
8
Full Time
Prishtinë
Dizajn Grafik Mobileri
Banner
Përshkrimi

ENTERI – fabrika për prodhimin e mobilieve dhe kuzhinave, me lokacion në Zonen Industriale në Prishtinë (mbrapa ETC), hapë konkurs për pozitat e cekura më lartë:

Preferohet përvojë e punës por nuk është kusht obligativ.

Aftësi të mira kompjuterike dhe softwerike adekuate për Dizajnerët.

Shkathtësia dhe puna ekipore janë të doemosdoshme.

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën: 10.05.2022

Aplikacioni duhet të dergohet në info@enteri.biz  apo Viber/whats app  +383 49 41 33 00.

Tagged as: dizajner, Enteri, Enterieri, grafik, Kantimi, kuzhine, mobilje, monter, operator, prishtine, Sharre

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000