Customer Support/French
  • 049972025
  • hr@kikxxl-evrotarget.com
15 ditë
Prishtinë
Shërbime për klientë
Full Time
Banner
Përshkrimi

Punoni me ekipin më të mirë në qytet! 
Nëse dini gjuhën frënge dhe dëshironi të punoni me një ekip profesional dhe bashkëpunues, ju ftojmë të na bashkoheni në projektet tona.  

Ajo që ne ju ofrojmë: 

Paga konkuruese. 
Punë profesionale dhe serioze 
Mundësi zhvillimi 
Ekip bashkpunues
Trajnimi brenda dhe jashtë vendit 
Sigurim shëndetësor. 

Çfarë presim nga ju: 

Njohuri të mira të gjuhës frënge 
Aftësi të mira komunikimi 
Të jeni dinamik dhe i motivuar