Recepsioniste (Vragoli)
 • +38649940014
6 ditë
Shell Kosova
1
Full Time
Fushë Kosovë
Recepsion
Banner
Përshkrimi

Pozita: Recepsioniste

Lokacioni:  Hotel Vita Vragoli (Fushë Kosovë)

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

 • PËRGJEGJËSE PËR KRYRJEN E KONTROLLIT TË IDENTITETIT TË MYSAFIRIT SI DHE TË GJITHA PROCEDURAVE TË ZAKONSHME NË RECEPCION, PLOTSIMIN E KËRKESAVE TË MYSAFIRËVE;
 • PËRGJËGJËSE PËR MBAJTJEN E EVIDENCËS SË MYSAFIRËVE DHE TË VIZITORËVE QË HYJNË DHE DALIN NGA HOTELI;
 • PËRGJEGJËSE PËR ZHVILLIMIN E BISEDAVE PERSONALE TELEFONIKE ME KLIENT DHE SHITJE TË SHËRBIMEVE;
 • PËRGJEGJËSE PËR DORËZIMIN DHE PRANIMIN E ÇELËSAVE TË DHOMAVE;
 • PËRGJEGJËSE PËR TRAJTIMIN PROFESIONAL TË REKLAMACIONEVE TË MYSAFIRËVE, BRENDA KUADRIT TË MUNDËSIVE;
 • PËRGJEGJËSE PËR PËRKUJDESJE TË SJELLSHME, MIQËSORE, PROFESIONALE DHE XHENTILE NDAJ MYSAFIRËVE;
 • PËRGJEGJËSE PËR PËRMBUSHJEN DHE RESPEKTIMIN E STANDARDEVE TË SHËRBIMIT NË RECEPCION;
 • PËRGJEGJËSE PËR ZGJERIMIN DHE RUAJTJEN E KONTAKTEVE ME MYSAFIRËT;
 • PËRGJEGJËSE PËR PROCESIN E REGJISTRIMIT TË MYSAFIRËVE, MARRJEN E TË GJITHA INFORMATAVE;
 • TË RESPEKTOJË HIERARKINË DHE SPECIFIKAT E KOMPANISË;
 • RUAJTJA E RAPORTEVE KOLEGIALE ME DEPARTAMENTET DHE SEKTORËT E TJERË TË KOMPANISË.

KUALIFIKIMI DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • MENAXHIMI I NJERËZVE, PLANIFIKIMI, NGRITJA E PUNËS NË GRUP, DHËNJA E INFORMATAVE KTHYESE, SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT;
 • SHKATHTËSI TË SHKËLQYERA NË KOMUNIKIM;
 • ARSIMIMI PROFESIONAL NË FUSHËN TURIZMIT DHE HOTELERISË, EKONOMISË APO TË NGJAJSHME;
 • NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER;
 • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE E DOMOSDOSHME;
 • PATENT SHOFER, KATEGORIA-B E DOMOSDOSHME;
 • PËRVOJË PUNE, SË PAKU 3 VJET.

APLIKIMI DUHËT TË BËHET VETËM ONLINE DUKE DERGUAR CV-NË TUAJ ME FOTO PËRMES E-MAIL ADRESËS: hr.shell.rks@gmail.com 

NË SUBJEKT LE TË SHENOHET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI.

NFORMATA SHTESE PREJ ORËS 08.00-17.00 NË TEL: +38649940014

Tagged as: Fushekosove, Hotel Vita, hoteleri, recepsioniste, shell kosova, Turizem, Vragoli

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000