Agjent/e të shitjes (2)
 • 049 176 176
 • hr@horecaks.com
3 ditë
Prishtinë
Shitje
Full Time
Banner
Përshkrimi

HORECA LLC për plotësimin e nevojave të stafit të saj, shpall:

 

                                                 KONKURS PUNE

 

Titulli i vendit të punës: Agjent/e të shitjes (2)

Lokacioni: Prishtinë

 

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Prezentimin e produkteve të kompanisë;
 • Shitjen e produkteve të kompanisë;
 • Identifikimin e klientëve të rinj;
 • Mirëmbajtjen e raporteve me klientët ekzistues
 • Vizitat në terren

 

Kriteret

 • Të ketë të mbaruar fakultetin (eksperienca e mëparshme dhe referencat përbëjnë avantazh);
 • Të ketë njohuri mbi marketingun dhe shitjen;
 • Të ketë njohuri të mira të programeve bazë kompjuterike;
 • Të ketë shkathtësi të mira të komunikimit dhe negocimit,
 • Të jete dinamik, fleksibil, kreativ dhe i gatshëm për punë në ekip;
 • Të posedoj patentë shofer për kategorinë B.
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze;
 • Të jete banor i Prishtinës apo me vendbanim në Prishtinë

 

Mënyra e aplikimit!

Të interesuarit mund të aplikojnë duke na dërguar CV-në përmes e-mailit: hr@horecaks.com

Ju lutem, te “Subject” e shenoni titullin e vendit të punës për të cilin aplikoni

Afati i fundit për aplikim është deri më: 20.09.2021