Administrator/e i/e Zyrës me Gjuhë Gjermane
  • +38348711103
0 ditë
Mesh COM
1
Full Time
Prishtinë
Administrate
Banner
Përshkrimi

Mesh COM është një kompani softuerike, e cila mirret me zhvillimin e aplikacioneve të ndryshme web, mobile, desktop etj.

Vendi: Prishtinë

Konkurs i hapur për: 1X Administrator I Zyrës (gjuha gjermane)

Përshkrimi I punës:

  • Koordinimi I aktiviteteve dhe përgjegjësive të kompanisë.
  • Menazhimi i imellave, mesazheve dhe formave të tjera të korrespodencës.
  • Menaxhimi I projekteve, duke përfshirë kalkulimin e kostove, realizimin e ofertave etj.
  • Njohja e gjuhës gjermane është obligative.

Benefitet: Sigurim shëndetësor, kontributet pensionale, pajisje të punës dhe pagë të kënaqshme me kontratë afatgjate.

Dërgoni CV-në tuaj këtu: endrit.kryeziu@mesh-com.at 

Tagged as: Administratore, gjuhe gjermane, Menaxhim, MESH COM, Oferta, prishtine, projekte, Softuer, software, zyre

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000