React JS Developer
  • +38348711103
0 ditë
Mesh COM
1
Full Time
Prishtinë
Banner
Përshkrimi

Mesh COM është një kompani softuerike, e cila mirret me zhvillimin e aplikacioneve të ndryshme web, mobile, desktop etj.

Vendi: Prishtinë

Konkurs i hapur për: 1X React JS Developer (entry level / mid-level)

Kualifikimet: Të ketë njohuri në JavaScript / TypeScript, React dhe REST Services. Aplikuesi/sja pritet të ketë aftësi për punë ekipore dhe të pavarur.

Benefitet: Sigurim shëndetësor, kontributet pensionale, pajisje të punës dhe pagë të kënaqshme me kontratë afatgjate.

Dërgoni CV-në tuaj këtu: endrit.kryeziu@mesh-com.at 

Tagged as: developer, JS, MESH COM, prishtine, React, TypeScript, Website

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000