Arkëtar/e, Sektorist/e, Shitës/e, Kamarier/e, Përgjegjës/e i/e Ndërrimit, Punëtor/e në Food Service
  • 0800 20 200
0 ditë
Meridian Express
1
Full Time
Prishtinë
Banner
Përshkrimi

Vende të lira të punës

Me moton “n’derë t’shtëpisë”, Meridian Express operon me 43 dyqane në territorin e Kosovës me  qëllim të vetëm që të shërbejmë konsumatorët tanë në çdo lagje, duke ju kursyer kohën, duke ju ofruar produkte të freskëta dhe ambient shumë të këndshëm që promovon standarde të larta të mirëpritjes.

Fokusi ynë ndër vite vazhdon të mbetet zhvillimi i vazhdueshëm profesional i punonjësve dhe krijimi i një ambienti pozitiv dhe etik të punës, prandaj ne ju inkurajojmë që t’i bashkangjiteni familjes tonë në pozitat e lira si më poshtë:

  1. Arkëtar/e
  2. Sektorist/e
  3. Shitës/e
  4. Kamarier/e
  5. Përgjegjës/e i/e Ndërrimit
  6. Punëtor/e në Food Service

Pozitat janë të hapura për pikat në Prishtinë.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në e-mail adresën apliko@meridianexpress.com 

Konkursi do të jetë i hapur deri më 28 Maj 2022.

Tagged as: Arketar, Arketare, Food Service, kamarier, kamariere, meridian express, Pergjegjes Nderrimi, punetor, punetore, sektorist, sektoriste, shitës, shitese

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000