Anëtar Ekipi (Prishtinë – Qendër, Albi Mall, Bresje (Fushë Kosovë), Aeroport, Çagllavicë, Arbëri, Prizren, Pejë, Ferizaj)
  • Jo Publik
6 ditë
Burger King
10
Full Time
Prishtinë
Gastronomi
Banner
Përshkrimi

 


jobs@burgerking.al 

Tagged as: Aeroporti i Prishtines, Anetar Ekipi, burger king, Fast Food, ferizaj, fushë kosovë, gastronomi, Klient, kuzhine, peje, prishtine, prizren, Sherbim

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000