Teknik dhe Monitorues i Kamerave
 • +38649940014
7 ditë
Shell Kosova
1
Full Time
Prishtinë
Banner
Përshkrimi

K  O  N  K  U  R  S

TEKNIK DHE MONITORUES I KAMERAVE

DETYRAT DHE PERGJEGJESITE

 • ESHTE PERGJEGJES PER MONITORIMIN E KAMERAVE TE SIGURISE
 • ESHTE PERGJEGJES PER SISTEMIN E KAMERAVE
 • LAJMERON PER CDO PARREGULLESI GJATE MONITORIMIT TEK PERGJEGJESI I TIJ
 • ZBATON CDO DITE PROCEDURAT E SIGURISE SI DHE SHIKON FUNKSIONIMIN E KAMERAVE
 • BASHKEPUNON DHE KOORDINON PUNEN ME SEKTORET PERKATESE
 • BENE INSTALIMIN E KAMERAVE
 • NJOHURI NE MBESHTETJEN E MJEDISEVE TE WINDOS-IT, TE DY SISTEMET OPERATIVE TE SERVERIT
 • E BËNË MIREMBAJTJEN E PAISJEVE TE TEKNOLOGJISE INFORMATIVE
 • PËRKUJDESET PER ELEMINIMIN E PROBLEMEVE – DEFEKTEVE TE KAMERAVE
 • KRYEN EDHE PUNE TE TJERA TE KESAJ NATYRE SIPAS URDHERESAVE TE MBIKQYERSIT , TE CILIT EDHE I PERGJIGJET PER PUNEN E VET

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • SHKATHTESI TË SHKELQYERA KOMUNIKATIVE,ORGANIZATIVE DHE ANALITIKE
 • ETIKE NE PUNE DHE INTEGRITET TE LARTE NE PUNE
 • SHKATHTESI PER MENAXHIM TE PUNES NEN PRESION
 • SHKOLLA E MESME (PERPARESI ME FAKULTET) ,
 • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE  E DOMOSDOSHME,
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B,

APLIKIMI DUHET  TE BEHET  VETEM ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ  ME FOTO PERMES  E-MAIL  ADRESES: hr.shell.rks@gmail.com 

NE SUBJEKT  LE TE SHENOHET  POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08.00-16.00 NE TEL:+383 49940014

Tagged as: kamera, monitorues, prishtine, shell, siguri, teknik, Vezhgues

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000