Nikoqire (Pastruese e Dhomave)
4 ditë
Hotel AFA
1
Full Time
Prishtinë
Mirëmbajtje
Banner
Përshkrimi

Pozita: Nikoqire (pastruese e dhomave)

Ju do të jeni përgjegjës për pastrimin e dhomave dhe zonave të zakonshme, ndërrimin e shtretërve dhe njoftimin për mirëmbajtjen.

Kërkesat:

  • Shëndeti dhe qëndrueshmëria e mirë fizike
  • Aftësi për të punuar me pak ose aspak mbikëqyrje, duke përmbushur standarde të larta të performancës
  • Aftësia për të ndjekur udhëzimet
  • Diploma e shkollës së mesme nuk është e obligueshme

 

Të gjithë kanditatet që permbushin kriteret e kërkuara luten të dergojnë CV-të e tyre në emailin: hr.hotelafa@gmail.com   deri më datë 01.06.2022, në SUBJEKT të ceket pozita për të cilën aplikoni.

Tagged as: Hotel Afa, mirembajtje, Nikoqire, pastruese, prishtine

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000