Flutter Developer
  • 049-804-834
1 ditë
The Social Plus
Prishtinë
Informatike
Full Time
Përshkrimi

 

The Social Plus është kompani amerikane e cila merret me zhvillimin e web dhe mobile aplikacioneve. Klientë dhe partnerë tonë janë kompani të njohura amerikane, me të cilët kemi projekte interesante dhe sfiduese për ju. Poashtu kompania ka edhe produktet e saja të cilat përdoren nga kompani të ndryshme në mbarë Botën.

Kompania kërkon 1 Flutter Developer me përvojë.

Kandidati apo kandidatja duhet të ketë:
- Eksperiencë ne zhvillimin e aplikacioneve në Flutter
- Të këtë të pakten 1-2 projekte në mobile
- Të jetë i përshtatshëm në punë ekipore.


Benifitet:
- Kontratë afatgjate
- Mundësi zhvillimi profesional
- Pagë atraktive
- Ambient inspirues i punës
- Sigurim shendetësor

Dërgoni CV-ne në info@thesocialplus.com dhe projektet të cilat keni punuar.

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1404
206
458
1026