VOZITES (10), BAZISTA (3)
 • 045 636 336
 • radiotaxigeti@gmail.com
67 ditë
Radio Taxi GETI
1
Full Time
Prishtinë
Logjistikë Transport
Banner
Përshkrimi

Radio Taxi GETI shpall konkurs për:

 • VOZITES (10 Vende)
 • BAZISTA (3 Vende)

Përgjegjësitë:

 • Vozitja e pasaxherëve simbas rregullave të brendshme të kompanise
 • Respektimi i ligjit të komunikacionit të Republikës së Kosovës
 • Mirëmbajtja e veturës
 • Respektimi i regullorës së brendshme të kompanisë

Aftësitë e kërkuara:

 • Të ketë patent shofer të kategorisë B (Minimum 3 vite)
 • Të jetë i sjellshëm dhe vetë inicues
 • Mosha e preferuar është nga 25-55 vite
 • Te ketë njohuri për qytetin e Prishtinës

Benefitet e punemarresit:

 • Kontratë pune afatgjate
 • Punë stabile, me orar të ndryshuar dhe atraktiv

Te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit: 049 117 676 deri ne ora 18.00.

Apo mund te dergoni CV-në email: radiotaxigeti@gmail.com

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !