Asistent/e të shitjes dhe depoist/e (M/F)
 • Jo Publik
0 ditë
A&M Mega Store
Fushë Kosovë
Full Time
Përshkrimi

A&M MEGA STORE  hap vende të lirë pune për individët e interesuar:

Pozitat:                       Asistent/e të shitjes dhe depoist/e ( M/F )

Vendi i punës :           Lipjan (tek QMI), Fushë Kosovë, Mitrovicë, Prizren

Orari i punë:              I plotë

Afati për aplikim:      Deri më  18 / 08 / 2022

Asistent/e te shitjes: Detyrat dhe përgjegjësit:

 • Mirëpret dhe shërben klientët, njofton klientët rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve;
 • Përkujdeset për sektorin e caktuar, rregullon palimin, rënditjen dhe organizimin vizuel të mallit;
 • Përcjell artikujt e shitur, evidenton mungesat e artikujve dhe i raporton tek stafi përgjegjës;
 • Vendos çmime dhe deklaracione në produkte;
 • Evidenton dhe i raporton artikujt aktiv dhe pasiv të sektorit;
 • Kujdeset për mirëmbajtjen e hapsirës punuese në sektorë.

Depist/e –Detyrat e punës:

 • Pranon, lëvizë, bartë, klasifikon dhe sistemon artikujt sipas standardëve, kërkesave të kompanisë;
 • Përgaditë, shoqëron dhe dorëzon mallin tek sektori i caktuar;
 • Paketon dhe vendos tiketa / çmime në produkte;
 • Selekton, ndanë hapsirën për deponim të mallërave dhe sistemon mallërat në pjesët e caktuara;
 • Shkarkon dhe ngarkon mjete të ndryshme të transportit të mallërave;
 • Numëron dhe raporton stokun e mallërave, sipas nëvojes dhe në baza periodike;
 • Punon dhe vepron sipas udhëzimëve që pranohën nga Menaxheri i Depos.

Kriteret dhe aftësitë e nevojshme:

 • Arsimimi i mesëm ose i lartë;
 • Njohuri mbi principet e shitjes dhe përvojë pune paraprake së paku 6 muaj;
 • Të jetë person pozitiv, energjik dhe me vetë iniciativë;
 • Të jetë komunikues, organizativ, sistemues;
 • Shkathtësi të mira matematikore/numërike;
 • Fleksibil dhe i shpejt në kryërje të detyrave;
 • Gatishmëri të punoj nën presion;
 • Njohuri të mira të programeve kompjuterike dhe të gjuhëve të huaja.

MËNYRA E APLIKIMIT:

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV, në email:  puno@am-megastore.com 

Ju lutem të shënohet në subjekt Pozita dhe Qyteti.

Tagged as: Asistent e shitjes, Depois, fushë kosovë, lipjan, mitrovice, prizren

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323